Het jy ‘n visa vir Vietnam nodig?

Kies asseblief jou burgerskap
Visa Uitsondering

APEC besigheidsreis kaart houers hoef nie ‘n visa vir Vietnam te hê vir korter as 90 dae nie.

Besoekers aan Phu Quoc eiland met ‘n retoerkaartjie en wat vir 30 dae of minder op die eiland bly, hoef nie ‘n Vietnam visa te hê nie. ‘n Visa word vereis as jy die eiland verlaat. Kontak ons indien jy onseker is.

Vrywaring: Ons is nie ‘n regeringswebwerf nie en ons is ook nie geaffilieërd by ‘n ambassade nie. Ons is ‘n kommersiële webwerf vir konsultasie & ondersteuning om ‘n visa vir Vietnam te kry.